Skip to content Skip to footer

Bine ați venit la editura Eagle!

Termeni și condiții de utilizare

TERMENII SI CONDITIILE GENERALE

Acest site este operat de S.C. Ambra Creative Network Group S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Vadu Pașii, Str. Principală nr. 2A, Jud. Buzău, cu numar de ordine in Registrul Comertului J10/1291/2018, cod unic de inregistrare fiscala 40214186 (denumita in continuare „Editura Eagle”, „Editura Ambra”, „Editura Virtuală”, „MyBestseller.ro” sau „Ambra”), numar de telefon 0732 398 921  si adresa de e-mail redactia@edituraeagle.ro.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul lui (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”) in raport cu persoanele fizice care acceseaza acest site web.

Politica de cookies si Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal care se gasesc pe Site, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de cookies și Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Politica de Retur si toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Ambra isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de email info@mybestseller.ro

Termeni contractuali

Vanzator – MyBestseller.ro sau orice partener MyBestseller.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre MyBestseller.ro  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre MyBestseller.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la condițiile specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii. In momentul in care vizitati Site-ul, chiar daca nu achizitionati Bunuri, aveti calitatea de utilizator.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, favorite etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Site – domeniul mybestseller.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Situatia stocurilor, pretul produselor, culorile din imagine, descrierile/ caracteristicile/ datele tehnice, a marimilor si culorilor disponibile pentru fiecare produs, nu sunt contractuale. Situatia stocurilor evolueaza rapid si este posibil ca datele de pe site-ul MyBestseller.ro sa nu mai reflecte realitatea. Pentru informatii exacte te rugam sa ne contactezi email: info@mybestseller.ro

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare subiectivă a produselor din site.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator față de un produs sau serviciu. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator despre un produs sau serviciu.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre MyBestseller.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Prevederi exprese

 • Copyright: Conţinutul articolelor, organizarea, elementele grafice specifice, compilaţiile, traducerile etc. legate de acest website sunt protejate prin mărci înregistrate, mărci comerciale sau drepturi intelectuale. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea în afara acestui website, mai puţin cele conforme cu prevederile din Sectiunea 3, sunt interzise. Prin înscrierea în acest website nu obţineţi drepturi asupra conţinutului, documentelor sau materialelor din acest website. Publicarea de informaţii sau materiale proprii în website nu constituie o renunţare la drepturile dumneavoastră intelectuale asupra materialelor proprii sau asupra acelora pentru care deţineţi eventuale drepturi.
 • Frauda: Devenind membru al acestui website, confirmaţi că informaţiile furnizate în formularul de înscriere sunt corecte şi adevărate şi că acestea se supun condiţiilor stipulate în acest contract şi celor din documentul Prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia acestora. Vă rugăm să luaţi notă de faptul că  abonamentul sau contul dvs. de client sau cel de Partener/Vânzător poate fi suspendat sau anulat fără notificare dacă se dovedeşte că informaţiile personale furnizate sunt false sau incomplete, dacă Termenii şi condiţiile de utilizare au fost încalcate sau dacă s-au produs alte abuzuri definite de către MyBestseller.ro. Dacă abonamentul sau înscrierea au fost revocate, MyBestseller.ro îşi rezervă dreptul de a refuza readmiterea sau o nouă înscriere în programul propriu.
 • Drepturi limitate de utilizare. Vizualizarea, tipărirea sau descărcarea de conţinut vă dă dreptul la o utilizare limitată a acestuia, neexclusivă şi doar în interesul dumneavoastră personal şi nu va fi folosit pentru republicare, distribuire, sublicenţiere sau pregătire a unor lucrări derivate sau pentru alte situaţii de acest fel. Nici o parte din conţinut, formularistică sau documentaţie nu poate fi reprodusă sau încorporată într-un sistem de căutare, electronic sau mecanic, altul decât acela pentru uzul dumneavoastră personal.
 • Editare, ştergere şi modificare. Ne rezervăm dreptul să edităm sau să ştergem orice document, informaţie sau alt conţinut care apare în acest website, inclusiv acest document, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.
 • Despăgubiri. Sunteţi de acord să nu cereţi despăgubiri nouă sau părţilor terţe partenere în urma utilizării defectuase a serviciilor noastre şi neînţelegerii acestui contract.
 • Drepturi netransferabile. Dreptul dumneavoastră de a utiliza acest website şi Serviciile oferite în urma înscrierii sau abonării sunt netransferabile. Parola sau orice alt drept oferit dumneavoastră pentru a accesa anumite informaţii sau documente sunt netransferabile şi oferite doar dumneavoastră pentru propria utilizare.
 • Disclaimer. Sunteţi în mod expres de acord cu faptul că aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord că MyBestseller.ro nu va fi făcută răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube, pierderi de profit, posibilităţi de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar dacă MyBestseller.ro a fost înainte informat de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor portalului; (2) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informaţii sau servicii achiziţionate sau obţinute sau mesaje primite sau tranzacţii începute prin sau de pe portalul www.editura-virtuala.ro; (3) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră; (4) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor portalului; sau (5) orice altă problemă legata de serviciile website-ului.
 • Limitarea responsabilităţii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube cauzate de catre viruşii (sau orice alt script, program dăunător, etc.) care pot fi preluaţi din comunicarea electronică cu noi (inclusiv prin accesarea website-ului). NU VOM PUTEA FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE PENTRU NICI O PAGUBĂ INCIDENTALĂ, SPECIALĂ SAU CIRCUMSTANŢIALĂ DE NICI UN FEL CARE POATE REZULTA DIN UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZĂRII ACESTUI WEBSITE. Răspunderea maximă pe care o putem avea faţă de dumneavoastră este echivalentă cu preţul pe care l-aţi plătit la un moment dat pentru a accesa produsele şi serviciile noastre.
 • Utilizarea informaţiilor. Ne rezervăm dreptul, iar dumneavoastră ne autorizaţi să folosim, pentru toate scopurile pentru care a fost construit acest website, informaţiile pe care ni le-aţi furnizat, în totalitatea lor, în modul prevăzut şi limitat de către Politica de Confidenţialitate.
 • Servicii de la terţe părţi. Considerăm că aţi înţeles faptul că noi nu operăm sau controlăm produsele şi serviciile oferite de către terţe părţi. Terţele părţi sunt responsabile pentru toate aspectele privind procesul de comandă, îndeplinirea sarcinilor asumate, facturarea şi relaţia cu clienţii, dacă aţi accesat produse sau servicii oferite de către aceştia. Noi nu suntem şi nu putem fi consideraţi, în nici o conjunctură, ca parte în tranzacţiile şi înţelegerile încheiate între dumneavoastră şi aceste terţe părţi. SUNTEŢI DE ACORD CU FAPTUL CĂ UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR TERŢELOR PĂRŢI (PE CARE LE VEŢI ACCESA DIN ŞI PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEBSITE ŞI AL SERVICIILOR ŞI PRODUSELOR OFERITE DUMNEAVOASTRĂ DE CĂTRE NOI) SE VA FACE PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC ŞI FĂRĂ NICI O GARANŢIE.
 • Politici de la terţe părţi. Orice regulă, politică (inclusiv politica de confidenţialitate) precum şi reguli de accesare privind terţe părţi vi se vor aplica atunci când navigaţi pe aceste website-uri. Suntem independenţi faţă de aceste terţe părţi (în afara situaţiei când nu se stipulează altceva) şi sunteţi responsabili de informaţiile pe care le furnizaţi acestora. Nici o parte nu are autoritatea de a face declaraţii una în numele celeilalte.
 • Politica de confidenţialitate. Politica de confidenţialitate, care poate fi şi ea modificată din timp în timp, este parte a acestui contract.
 • Plăţi. Garantaţi faptul că, în momentul în care cumpăraţi un produs sau un serviciu utilizând mijloacele de plată online, informaţiile pe care le furnizaţi sunt reale, corecte şi complete şi că sunteţi persoana deţinătoare a mijlocului de plata ales. Plăţile electronice sunt procesate de către operatori certificaţi, aleşi cu grijă, dar nu ne putem asuma nici un fel de responsabilitate în numele lor. Vă recomandăm să citiţi Condiţiile de utilizare ale serviciilor respective înainte de a face orice tip de plată.
 • Informaţii speciale. Acest website poate conţine declaraţii şi afirmaţii privind operaţiile, prospectările şi strategiile noastre precum şi ipoteze privind condiţii financiare diverse, previziuni privind performanţele economice şi situaţia pietei de profil precum şi estimări ale cererii produselor noastre pe piaţă ori intenţii, planuri şi obiective viitoare. Aceste afirmaţii se bazează pe ipoteze de lucru şi estimări care sunt supuse incertitudinii, multe fiind dincolo de controlul nostru. Atunci când folosim cuvinte precum „anticipare”, „aşteptări”, „convingere” „estimare”, „plan”, „intenţie”, „explorare” precum şi alte cuvinte similare, nu facem decât să încercăm să previzionăm o situaţie. Informaţiile conţinute în acest website nu constituie o ofertă sau o solicitare de ofertă cu scopul de a vinde previziuni. Nici o afirmaţie sau informaţie conţinută în acest website nu poate şi nu trebuie să fie folosită în documente informative sau în previziuni oficiale şi nu trebuie să constituie baza nici unui demers juridic.
 • Linkuri către alte website-uri. Acest website conţine legături către alte website-uri (link-uri). Nu suntem responsabili pentru conţinutul, acurateţea sau opiniile exprimate în aceste website-uri, acestea nefiind verificate, monitorizate sau studiate pentru corectitudinea sau acurateţea informaţiilor furnizate. Includerea unui link către aceste website-uri nu înseamnă şi că ne asumăm sau aprobăm continutul lor. Dacă decideti să părăsiţi MyBestseller.ro şi să accesaţi aceste website-uri, o faceţi pe propriul risc.
 • Conţinut adăugat de către clienţi/vizitatori/membri/abonaţi. Toate sugestiile, ideile, notele, conceptele şi alte informaţii pe care ni le-aţi putea trimite din când în când (generic: „Conţinut adăugat”) vor trebui considerate parte a acestui website şi vor întra sub incidenta prevederilor acestui Contract, fără nici o obligaţie de plată sau confidenţialitate din partea noastră.
 • Aspecte juridice. Orice plângere sau dispută determinată sau legată de utilizarea acestui site, a conţinutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de către legislaţia româna în vigoare.
  Cadrul şi condiţiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă. Sunteţi de acord sa recitiţi această secţiune a site-ului în mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca aţi fost de acord cu aceste schimbări.
 • Verificarea informaţiilor de membruMyBestseller.ro îşi rezervă dreptul de a contacta un Partener, Client sau vânzător prin e-mail sau telefonic pentru verificarea acurateţei informaţiilor din cont (inclusiv numele sau adresa) care sunt necesare furnizării serviciilor solicitate de către acesta.