Skip to content Skip to footer

Autor

Știință
100%
Popularizare științifică
100%
Articole de specialitate
100%

S

UA trebuie să se “multifice” (un termen inventat în cea de-a doua mea carte), adică să devină mult mai cosmopolită sau mai multiculturală în mentalitatea sa. Statele Unite sunt dominante la nivel global de atât de mult timp încât nu se mai obosesc să se uite la alte țări pentru a absorbi superioritățile acestora. Rareori se aude în mass-media americană, de exemplu, “Ce cred alte țări despre…?”.

Valorile comercialiste sunt atât de puternice în SUA încât până și profesorii americani sunt corupți de ele. Europenii care sunt profesori în SUA nu apreciază deloc acest lucru, așa că, dacă China le poate oferi salarii superioare și mai puțin mercantilism, adică o vânătoare mai puțin stresantă de bani de granturi, atunci vor părăsi SUA pentru a se elibera de acest lucru.

Descoperă cărțile mele

Pe scurt:

Retras din activitate și din viața publică în 2018, de origine australian, de Garis este om de știință, cercetător și profesor universitar, unul dintre pionierii dezvoltării creierului artificial. Absolvent de matematică și fizică teoretică, doctor în inteligență și viață artificială, Hugo de Garis a trăit, a predat și a desfășurat activități de cercetare în Marea Britanie, Belgia, Japonia, Statele Unite ale Americii și China. În același timp este, așa cum el însuși recunoaște, „un critic social cu conștiință etică și politică”. Războiul Artilectelor este produsul acestei conștiințe.

Formular de contact