Skip to content Skip to footer

Autor

Romance
100%
Erotism
100%
Pasiune
100%

Este uman să ne pierdem printre detaliile negative ale vieții, dar la fel de umană este și regăsirea.

Dacă poți alege, încearcă să râzi în fața problemelor, sau măcar să zâmbești!

Subconștientul va ști că nu-ți este frică și va putea lucra alături de tine, nu împotriva ta.

Emoții. Mult prea multe emoții când am pus mâna pentru prima oară pe Castele de foc 🔥. Am crezut că emoția asta va trece după prima carte publicată. M-am înselat. Mi-a tremurat mâna când am răsfoit-o. Gândul că o bucățică din MINE e în lumea mare, la dispoziția tuturor, pusă într-o carte pe care oricine poate să o țină în mână și s-o citească, imi dă un sentiment copleșitor de mândrie și emoție.

Descoperă cărțile mele

Timea Y. Arin

Pe scurt:

Timea este o tânără iubitoare de cărți și visul ei dintotdeauna a fost să își scrie propria poveste. A locuit aproape zece ani în Viena împreună cu soțul și fiica ei. E fascinată de cărți horror, thriller, seriale și filme documentare.
A debutat cu seria „Castele” în anul 2021, iar succesul celor două romane a motivat-o să continue cu romanul de față. În „Eden” combină genurile „dark fantasy” și „hot romance”, găsind în același timp iubirea pentru acest gen.
Iubește ceea ce face și de aceea vrea să împărtășească cu cititorii ei viziunea sa asupra erotismului. Îi place să aștearnă pe hârtie tot ce gândește și trăiește, cele mai adânci experiențe și sentimente.

Formular de contact