Skip to content Skip to footer

Autor

Ce scriu...

Science Fiction
100%

S

unt absolvent al Facultății de Teatru a Universității de Arte „George Enescu” din Iași. Creator profesionist de jocuri video și de realitate virtuală, artist de efecte speciale și lumini, cu o experiență de peste 23 de ani în game development.

În prezent, coordonez echipa de efecte speciale și lumini a Amber Studio România, unde am lucrat la Batman: Gotham Knights. De asemenea, coordonez o companie mică de teatru, film și efecte speciale.

Am lucrat pentru Ubisoft, la una dintre francizele cele mai cunoscute din lume, Assassin’s Creed, pentru titlurile Rogue, Syndicate, Origins și Odyssey, precum și la seriile de jocuri The Crew, Silent Hunter, Hawx, Blazing Angels, Skull & Bones, Adventures of Tin: The Secret of the Unicorn (jocul este fidel ecranizării din 2012, în regia lui Steven Spielberg, a celebrului comics Aventurile lui Tin-Tin, al creatorului belgian de benzi desenate Hergé).

Descoperă cărțile mele

Cristian Hriscu

Cablat
34.90lei

Pe scurt:

Cristian Hriscu este scriitor, actor, grafician și artist VR.
Absolvent al Facultății de Teatru a Universității de Arte „George Enescu” din Iași. Creator profesionist de jocuri video și de realitate virtuală, artist de efecte speciale și lumini, cu o experiență de peste 23 de ani în game development.
A lucrat pentru Ubisoft, la una dintre francizele cele mai cunoscute din lume, Assassin’s Creed, pentru titlurile Rogue, Syndicate, Origins și Odyssey, precum și la seriile de jocuri The Crew, Silent Hunter, Hawx, Blazing Angels, Skull & Bones, Adventures of Tin: The Secret of the Unicorn (jocul este fidel ecranizării din 2012, în regia lui Steven Spielberg, a celebrului comics Aventurile lui TinTin, al creatorului belgian de benzi desenate Hergé).
În prezent, este coordonatorul echipei de efecte speciale și lumini a Amber Studio România, unde a lucrat la Batman: Gotham Knights. De asemenea, coordonează o companie mică de teatru, film și efecte speciale.

Formular de contact

    Leave a comment