Skip to content Skip to footer

Autor

Parenting
100%
Lifestyle
100%
Blogging
100%

În anul de grație pandemic 2020, am lansat prima mea carte, Destin de mamă, în care am pus judecățile, încercările, iubirile, vindecările și soluțiile unui cuplu provocat de cotidianul vieții, alături de cei doi copii ai lui.

Pe lângă scris, iubesc să dau în cărți de Tarot, este momentul care mă ajută să mă conectez cu intuiția și cu misiunea mea în viață, aceea de a oferi suport oamenilor din jurul meu.

Anul următor, am lansat jocul Cutia Pandorei, un loc magic unde păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine. Jocul este dedicat tuturor femeilor, mamelor și cuplurilor care au nevoie din când în când de o încurajare pentru a schimba ceva în viața lor, de a li se împărtăși nevoia de a aparține unui grup care îi susține, îi înțeleg și le este alături.

Pe scurt:

Scriu de când eram în clasa a II-a ca să pot să cred că într-o zi voi avea viața la care visez.
Astăzi, scriu ca să încurajez pe toată lumea să creadă că poate avea viața la care visează.
Așa cum eu am reușit, am convingerea că în fiecare dintre noi stă un învingător!

Profesional, am terminat facultatea de Asistență Socială și masterul în Managementul Resurselor Umane la Universitatea din București. Am lucrat o mare parte din tinerețea mea ca asistent social cu copii defavorizați, apoi am continuat în domeniul resurselor umane.

În anul 2004, am plecat pentru un an voluntar în Portugalia unde am lucrat cu copii supraviețuitori ai războaielor din Africa, din țări foste colonii.

Formular de contact